خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید
خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید

آجیل‌خورها کمتر سیگار می‌کشند

آجیل‌خورها کمتر سیگار می‌کشند
افرادی که آجیل و بویژه گردو مصرف می‌کنند کمتر از دیگر افراد در معرض خطر مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی قرار می‌گیرند.
  

 به گزارش دریچه خبر ، پژوهشگران در تحقیقات اخیر دریافته‌اند که خطر مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی در افرادی که از آجیل در کنار رژیم غذایی مناسب حاوی میوه، سبزیجات و ماهی تازه استفاده می کنند، کمتر از افرادی است که از آجیل در برنامه غذایی هفتگی استفاده نمی‌کنند.

مصرف آجیل در مناطق مدیترانه‌ای بیشتر از سایر نقاط جهان است.

 بر اساس این تحقیق، افرادی که آجیل مصرف می‌کنند کمتر به مصرف سیگار تمایل نشان داده و از سایر افراد فعال‌تر هستند.

 این افراد کمتر از دیگران به بیماری دیابت نوع 2 مبتلا می‌شوند.

 نتایج این تحقیق نشان داده است افرادی که بیش از سه وعده هر وعده حاوی 28 گرم در هفته آجیل مصرف می‌کنند تا 40 درصد خطر مرگ و میر ناشی از سرطان و تا 55 درصد خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در آنان کاهش پیدا می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد