ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
به گزارش دریچه خبر ، متخصصان کشف کردهاند که چگونه سبزیجات سبز میتوانند با عوامل بیماری زا مبارزه کنند.
مطالعات متعدد نشان داده است سبزیجاتی مثل انواع کلم مثل بروکلی و بروکسل حاوی مواد مغذی ضد سرطان هستند.
در این مطالعه، متخصصان دریافتند یک جزء کلیدی از جوانه کلم بروکلی به نام
«سولفورافن» در این گیاه برای مبارزه با سرطان سینه مفید است و این عمل از
طریق یک مکانیزم به نام متیلاسیون DNA انجام میشود.
همچنین متخصصان افزودند: حرارت توسط پخت و پز مقدار زیادی از ویتامینها مانند ویتامین C و اسید فولیک را از بین میبرد.
خوردن سبزیجات بیشتر، به کاهش خطر ابتلا به بیماری منجر میشود.