http://www.yjc.ir/fa/news/4433960/%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-3-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C
برای کوچک نمایی فیلم نیز می توانید از دکمه - که در کنار + قرار دارد استفاده کنید.
http://mesmipour.blogfa.com/post-811.aspx
GPS چیست؟ آیا میدانید GPS چگونه کار میکند؟ راز پشت این فناوری با چنین دقت بالایی چیست؟ در حقیقت قابلیت مکانیابی جهانی (یا GPS) از آن دسته دستاوردهای بشری است که تاکنون جان بسیاری را در سراسر جهان نجات داده و روزانه کار بسیاری را برای یافتن مسیر درست ساده کرده است. در این مقاله، میکوشیم نحوهی کار GPS را مورد بحث و بررسی قرار دهیم؛ مثل همیشه با زومیت همراه باشید.
سیستم مکانیاب جهانی یا GPS در حقیقت شبکهای به هم تنیده از 27 ماهواره است که در اطراف زمین در حال گردش هستند. از این 27 ماهواره، 24 مورد به صورت فعال در شبکه انجام وظیفه میکنند و 3 ماهواره نیز به صورت رزرو میباشند. در واقع با توجه به موقعیت این ماهوارهها، در همه حال میتوان چهار عدد از آنها را در آسمان بالای سرمان روئیت کنیم.
علاوه بر ماهوارهها، پنج پایگاه زمینی وظیفهی کنترل و نظارت بر این مدارگردها را بر عهده دارند؛ که پایگاه اصلی در کلورادوی امریکا واقع است و چهار پایگاه تمام خودکار نیز در هاوایی و دیگر نقاط دور دست نزدیک به خط استوا قرار گرفتهاند. این ایستگاهها در هر لحظه موقعیت ماهوارهها را رصد کرده و اطلاعات را برای بررسی کارشناسان به پایگاه اصلی مخابره میکنند.
هر چند این سامانه نخستین بار با اهداف نظامی تهیه و گسترش یافت، اما دولت ایالات متحده در سال 1983 آن را برای استفادهی عمومی عرضه کرد. تا اینجا میدانیم که شبکهای از ماهوارهها و ایستگاههای زمینی اطلاعات را با هم تبادل میکند، اما پرسش اینجاست که این دادهها چطور سر از گوشیهای هوشمند یا سایر ابزارهای مکان یابی در میآورند؟ و چطور با این همه ماهوارهی موجود در آسمان باز هم گاهی اوقات سیگنالها دریافتی بسیار ضعیف؟ برای اطلاع از ترفندهای تقویت سیگنالهای GPS به این مقاله که پیشتر در زومیت منتشر شد سری بزنید.
واقعیت آن است از هر وسیله و ابزار هوشمندی که استفاده میکنید - از گوشی تلفن همراه گرفته تا مسیریابهای خودرویی – شما در واقع یک گیرندهی GPS دارد. به عبارت دیگر، تجهیزات شما سیگنالهای مخصوص ماهوارهای را دریافت میکند. اما چه نوع اطلاعاتی دریافت میشود؟ در واقع ماهواره به گوشی اطلاع میدهد که در چه فاصلهای از آن قرار گرفته است! اما آیا این کافی است؟
در این مرحله، شاید کمی گیج شده باشید چرا که برای مکانیابی میبایست به اطلاعاتی بیش از فاصله خودمان از ماهوارهای خاص دسترسی داشته باشیم! حق با شماست. البته گوشی شما با دریافت فاصله از این ماهوارهها و استفاده از تکنیکی به نام trileration قادر به مکان یابی دقیق است!
تصور کنید در دشت و صحرایی گم شدهاید، با دوستی در شهر الف تماس میگیرید و او به طور معجزهآسایی فاصلهی شما از خود را میداند. او به شما میگوید که در 400 کیلومتری او قرار گرفتهاید. اما آیا این فاصله برای یافتن مسیر درست کافی است؟ در حال حاضر تنها میدانید که در دایرهای به شعاع 400 کیلومتری از شهر الف قرار گرفتهاید که حقیقتاً میتواند فضای بزرگی باشد.
اگر بتوانید فاصلهی خود را از دو شهر دیگر نیز بدست آورید، میتوانید با بر هم نهی این دایرهها، موقعیت فعلی خود را به طور دقیق محاسبه کنید. اگر از شهر دوم نیز فاصلهای 300 کیلومتری داشته باشید با کنار هم قرار دادن این دو دایره دو نقطهی احتمالی حظور شما به دست میآید. در صورتی که بتوانید فاصلهی خود از شهر سوم را که به فرض 200 کیلومتر است نیز بدست آورید، آنگاه میتوانید موقعیت حقیقی خود را بیابید.
در مسیریابی GPS نیز از همین تکنیک استفاده میشود و هر یک از ماهوارهها را میتوان به مثابه این شهرها در نظر گرفت. البته این ماهوارهها در فضای سه بعدی قرار دارند، پس لازم است که این وضعیت را در چنین فضایی تصور کنید.
در مسیریابی GPS، نه تنها از سه بلکه چهار ماهواره استفاده میشود تا دقت اندازهگیریها بالا رود. به همین خاطر است که گاهی از اوقات مسیریابی مدت زمان زیادی به درازا میانجامد یا اینکه گاهی سیگنال دریافتی بسیار ضعیف است؛ چرا که به دو یا سه ماهواره متصل شدهاید که هنوز کافی نیست.
البته مسائل ریاضی پیچیدهتری در پس GPS نهفته است اما آنچه که در اینجا ذکر آن رفت، شرح حال سادهی وال موجود است. برای نمونه، باید میزان تأخیر بین رفت و برگشت سیگنال بین گیرنده (شما) و ماهواره به درستی محاسبه شود و از آنجا که تعداد محاسبات صورت گرفته بسیار زیاد است، به همین روی زمانی که از GPS استفاده میکنید باتری گوشی هوشمندتان سریعاً خالی میشود!
به هر حال، خوشحالیم که شما را به زبان ساده با این قابلیت و فناوری روز آشنا کردیم. اگر مایلید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید یا از جزئیات فنیتر آن سر در بیاورید، بهتر است به عمو گوگل سری بزنید، مطمئناً مقالات پیچیدهی زیادی در این باره وجود دارند.
http://www.zoomit.ir/howto/general/5737-gps-%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
Microsoft Security Essentials
نرم افزار Microsoft Security Essentials که به تازگی نسخه 1 آن ارائه شده است هرچند بسیار ساده و اولیه به نظر می رسد اما توانایی های قابل توجهی دارد، اول این که این نرم افزار امنیتی به صورت کاملا رایگان عرضه می شود و حجم آن هم بسیار پائین تر از نرم افزارهای مشابه می باشد. نسخه های مختلفی برای آن قرار داده شده است تا کاربران سیستم عامل های مختلف هریک بسته به نیاز خود از این ابزار امنیتی بهره مند شوند.
برخی از ویژگی های این نرم افزار :
به روز رسانی های امنیتی ومحافظت در برابر آسیب پذیری های متقابل
مقابله با نرم افزارهای مخرب و سوء استفاده های امنیتی
افزایش باور نکردنی سرعت تمام قسمت های رایانه ی شما
سریعترین راه برای تنظیم تنظیمات سیستم
رابط کاربری عالی و سرعت در ری اکشن ها
منطبق با سایر نسخه های ویندوز
نرم افزار Win RAR یکی از بهترین برنامه های فشرده سازی فایل ها می باشد.به کمک این نرم افزار کاربران قادر به فشرده سازی یک فایل می باشند و این امر در بسیاری از موارد برای کاربران ضروری است و همچنین از دیگر کاربرد های این نرم افزار می توان به تهیه فایل های فشرده به صورت تکه تکه شده از یک فایل با حجم بالا یاد کرد.وین رار می تواند فایل های مختلف را تا ۱۰ درصد بیشتر از فایل های ZIP با فرمت RAR فشرده سازد
همانند نسخه های قبلی قابلیت باز کردن صفحات در زبانه ی جدید،پردازشگر جدا
برای هر زبانه و همچنین قابلیت وارد کردن اطلاعات به طور پیشفرض و همخوانی با
امکانات گوگل در این مرورگر قرار دارد.
برای دانلود نسخه
27 گوگل کروم کلیک کنید.
از زمان خرید شرکت موتورولا توسط
گوگل، شایعات فراوان در مورد تولید گوشی هوشمند گوگل منتشر شد، اما
هماکنون اعلام شده است که گوگل در همین راستا در سری محصولات Moto X گوشی
هوشمند جدید وارد بازار میکند.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، آیتیپی نوشت : شرکت گوگل که پیشتر با
همکاری تولیدکنندگان تلفنهمراه چند مدل گوشی هوشمند روانه بازار کرده بود
سرانجام تایید کرد که برای رقابت با آیفون اپل و سری Galaxy S سامسونگ به
صورت مجزا گوشی هوشمند تولید میکند.
از زمانی که گوگل شرکت موتورولا را خریداری کرد شایعات فراوان در مورد
تولید گوشی هوشمند توسط این شرکت بزرگ اینترنتی منتشر شد. اما هماکنون
اعلام شده است که گوگل در همین راستا در سری محصولات Moto X گوشی هوشمند
جدید وارد بازار میکند.
"دنیس وودساید"(Dennis Woodside) مدیرعامل شرکت موتورولا طی کنفرانس D11
که در کالیفرنیا برگزار شده بود از تولید گوشی هوشمند جدیدی خبر داد که به
قدر کافی هوشمند و پیشرفته ساخته شده است تا با بهترین گوشیهای موجود در
بازار جهانی رقابت کند و در عین حال قیمت بسیار ارزانی دارد تا بتواند
کاربران فراوانی را به سمت خود بکشاند.
کاهش تمایل تولیدکنندگان تلفنهمراه به سیستمعامل اندورید با هدف استفاده
از یک سیستمعامل متنباز داخلی، این روزها گوگل را مجبور کرده است تا بیش
از پیش به فکر تولید گوشی هوشمند بیفتد. در حال حاضر نسخههای اولیه از
سیستمهای عامل متنباز برای جایگزینی با اندروید اپل ارایه شده است که از
جمله آنها میتوان به گوشی هوشمند Sailfish ساخت شرکت فنلاندی Jolla اشاره
کرد که سیستمعامل متنباز همین شرکت را روی خود جا داده است و در کنار آن
شرکت سامسونگ هم سیستمعاملی با نام Tizen را برای گوشیهای هوشمند خود
تولید میکند.
http://www.rasekhoon.net/news/show/721510/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF/
لازم به ذکر است که از تاریخ 7 ژوئن تا کنون ارزش سهام سامسونگ در تالارهای بورس در مجموع 20 میلیارد دلار کاهش یافته است که این اتفاق به دلیل پیشبینی کارشناسان مبنی بر کاهش 30 درصدی فروش گوشی هوشمند Galaxy S4 در بازار جهانی رخ داد. لازم به ذکر است که به دلیل بروز مشکلات اقتصادی جهانی اتفاق مشابه گوشی آیفون 5 اپل را هم تهدید میکند.
http://www.rasekhoon.net/news/show/721512/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-Galaxy-S4-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF/