ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دانستن این نکات به شما کمک میکند تا در شرایط خاص بتوانید با راهحلهای ساده مشکلاتی را که در طول روز در آشپزخانه تجربه میکنید، پشت سر بگذارید.
برترین ها: دانستن این نکات
به شما کمک میکند تا در شرایط خاص بتوانید با راهحلهای ساده مشکلاتی را که در
طول روز در آشپزخانه تجربه میکنید، پشت سر بگذارید..............
اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی سرانگشتان
و کف دستتان رنگی شده و رنگ پوست بادنجان یا سبزی را بهخود گرفته است پیش از آنکه
آن را با صابون بشویید با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول دستهایتان را پاک
کنید.
اگر درون سطل نگهداری از برنجتان حشرههای ریز و کوچک
میبینید برای از بین بردن آنها توصیه میکنیم مقداری نمک لابهلای برنج بپاشید.
اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج آن را بهخوبی بشوئید.
برای پیشگیری از فاسد شدن سبزیهای در یخچال مراقب باشید
در موقع جابهجا کردن موادغذایی حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزیها و میوهها
قرار دهید.
ادویهها و سبزیهای معطر را همواره درون شیشهها و ظروف
در بسته نگاه دارید. نگهداری آنها در ظروف در باز بو و عطر این گیاهان را از بین
میبرد.
پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه برای از بین رفتن بوی
غذا میتوانید از دانههای معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.
برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا کافی است مقداری
گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این مواد بهدلیل خاصیت
ضدعفونی کنندهای که دارند مانع از کپک زدن میشوند.
برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به ماهیتابه هنگام سرخ
شدن پس از داغ شدن روغن کمی نمک درون ظرف بریزید.