خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید
خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید

پنجمین جشنواره ونمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال گشایش یافت



مراسم گشایش پنجمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال روز پنج‌شنبه با حضور محمد حسینی – وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عیسی‌ زارع‌پور – رییس نمایشگاه، ابوترابی- نماینده مجلس شورای اسلامی، و جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی تهران برگزار شد.


در ابتدای مراسم زارع‌ پور – رییس این نمایشگاه، با بیان این‌که با تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه امسال شاهد افزایش آثار از ۲۰ هزار اثر به ۳۰ هزار اثر هستیم، به بخش بین المللی نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برای اولین بار آثار این بخش در این نمایشگاه داوری می‌شوند و در روز اختتامیه معرفی خواهند شد.

وی همچنین از تولیدات نرم افزارها برای اولین بار در بخش ویژه اشاره کرد.

رییس پنجمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال با ابراز خرسندی از تولیدات دانش آموزی گفت:‌ خوشبختانه امسال با همکاری آموزش و پرورش توانستیم این فعالیت‌ها را آغاز کنیم، چرا که مخاطبین اصلی رسانه‌های دیجیتال و نرم افزارها نوجوانان هستند.

زارع‌پور بیان کرد: در این نمایشگاه هر آنچه که مورد نیاز هر خانواده ایرانی است، فراهم شده است. به جرات می‌توانم بگویم که این نمایشگاه بزرگترین نمایشگاه در منطقه است؛ گرچه نمی‌گویم در دنیا، اما در حد خود کم نظیر است.

او با بیان اینکه امسال بخش بیداری اسلامی و رسانه‌های دیجیتال به بخش‌های مختلف نمایشگاه اضافه شده است، یادآور شد: بخش بیداری اسلامی و رسانه‌های دیجیتال با حضور ۶۰ میهمان خارجی از ۲۷ کشور مختلف جهان حضور دارند و در این بخش تلاش داریم از ظرفیت رسانه‌های دیجیتال در جهت بیداری اسلامی استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در مراسم گشایش پنجمین جشنواره ونمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال به جنگ نرم تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، محمد حسینی اظهار کرد: ما در دوره جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای قرار داریم و بیشترین ابزار مورد استفاده ابزار دیجیتال و پایگاهی و نرم افزاری است که به طور قطع باید در مورد آن کار جدی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: در همه زمینه‌ها همچون کتاب، رسانه‌ها، تئاتر، موسیقی و سینما باید مراقبت کنیم که شیوه‌ها و شگردهای دشمن را بشناسیم.

حسینی بیان کرد: بعد دیگر نمایشگاه هم بحث‌های آموزشی و تخصصی است؛ به این معنا که اطلاعات در این زمینه‌ها به روز باشد و از متخصصان و همچنین اساتید خارجی هم بهره گرفته شود.

او افزود: نزدیک به ۳۰ نشست تخصصی ساماندهی شده که در کنار نمایشگاه برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: در بخش بین الملل نیز به بخش بیداری اسلامی، امسال به طور ویژه می‌پردازیم؛ چرا که واقعیتی است که در تحولاتی که در منطقه در حال وقوع است، ما پیشگام بوده‌ایم و شرایط حاکم بر جهان را شرایط ظالمانه بیان می‌کردیم و هنوز هم هست.

حسینی با اشاره به افزایش سرانه مطالعه در سطح کشور گفت: اگر در سال گذشته ۲۰ هزار اثر داشتیم، امسال شاهد ۳۰ هزار اثر هستیم.

همچنین تعداد غرفه‌ها و نشست‌ها که سال گذشته ۲۵۰ بود، امسال به ۳۰۰ نشست رسیده است.

او افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ خانه فرهنگ ایجاد شده که به امید خدا به ۵۰۰ خانه فرهنگ افزایش می‌یابد و دیگری نیز شبکه ملی فرهنگ است که امید می‌رود کل کشور را در برگیرد.

 



منبع


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد