خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید
خبرهای بروز

خبرهای بروز

برای همیشه آپدیت باشید

انهدام شبکه اجتماعی پاف و داف توسط پلیس فتا



"سردار سیدکمال هادیانفر" رئیس پلیس فتا صبح دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: مأموران پلیس فتا موفق شدند شبکه اجتماعی پاف و داف با 27 هزار عضو را که ترویج دهنده فحشاء و فساد در فیس بوک بود شناسایی کنند. این شبکه که در طول فعالیتش توانسته بود 27 هزار نفر را جذب کند با تلاش بی وقفه پلیس فتا منهدم شد و چهار سرکرده آن از جمله دو مرد و دو زن با کار شبانه روزی شناسایی و دستگیر شدند.

 

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا وی در ادامه با اشاره به شناسایی باند فروش توکن های ماهواره تأکید کرد: چندی پیش باندی 14 نفره و سازمان یافته اقدام به تبلیغ فروش توکن های ماهواره با قیمت 90 هزار تومان برای دریافت شبکه های ماهواره ای بدون نیاز به دیش و ریسیور می کرد. این افراد برای جلب اعتماد مشتریان خود شماره تلفن همراه ثابتی را معرفی کرده بودند اما وقتی پس از ارسال پول، فلشی برای آنها ارسال نمی شد و مالباختگان موضوع را پیگیری می کردند، کلاهبرداران مدعی می شدند که بسته را از طریق پست ارسال کرده اند اما آنها خانه نبودند و برای دریافت مجدد باید 15 هزار تومان پرداخت کنند.
 
رئیس پلیس فتا تأکید کرد: پس از دستگیری اعضای این باند ماموران موفق شدند سرشبکه این باند را که در هتلی گرانقیمت در تهران حضور داشت شناسایی کنند. سرشبکه با راه اندازی فشینگ های تقلبی بار دیگر اقدام به کلاهبرداری کرده بود که از سوی پلیس دستگیر شد. اعضای این باند تاکنون به 200 میلیون تومان کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرده اند.

 

سردار هادیانفر همچنین از تشکیل چهار هزار پرونده جرایم سایبری در یک سال گذشته خبرداد که از این شمار پرونده، 1 هزار و 908 مورد برابر با 47.7 درصد منجر به کشف و دستگیری مجرمان شده است.
 
وی با بیان اینکه آمار کشف جرایم در کشورهای آمریکا و کره جنوبی که بیشترین جرایم سایبری را دارند 10 تا 20 درصد است، اظهار داشت: آمار جرایم سایبری کشف شده در ایران از نظر آماری بسیار مطلوب است که بیانگر تلاش این نیرو در یک سال گذشته است.
 
رییس پلیس فتا تاکید کرد بیش از 20 درصد پرونده های شکایتی جرایم سایبری در کمتر از 10 روز کشف شده است و در نهایت 51 درصد آنها نیز کمتر از شش ماه منجر به کشف و دستگیری مجرمان شده است.
 
هادیانفر در خصوص انگیزه مجرمان سایبری نیز گفت: 72 درصد از مجرمان برای کسب منافع مالی، 14 درصد موارد ضداخلاقی، سه درصد انتقام و کینه جویی و 11 درصد نیز متفرقه بوده است.




منبع


نظرات 1 + ارسال نظر
محمد.ج پنج‌شنبه 13 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 06:51

خیلی هم عالی.
دستشون درد نکنه.دست شما هم برای اطلاع رسانی درد نکنه.

سلام بر عزیزم


مرسی از نظرتون محمد جون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد